16 februari 2010

October Afternoon

Hejsan!

Scrapgalen har startat upp en ny Webshop och utökat sitt sortiment och det firas nu med ett STORT blogcandy! Missa inte detta! Kika in i Scrapgalens blogg så får du veta vad du ska göra för att delta!Som sagt så har Petra utökat sitt sortiment rejält och i dagarna har det bara vällt in varor. Bla. ett stort parti från PRIMAs sortiment. Papper och blommor i massor! Ett annat pappersmärke som Petra brukar ta hem är October Afternoon. Måste erkänna att OA:s papper inte riktigt föll mig i smaken direkt men efterhand har jag så smått börjat gilla dem! Man kan väl säga att jag blivit "smittat" av mina DT kollegor på Scrapgalen för alla där bara ÄLSKAR October Afternoon.
Här har jag gjort en layout på Emma. I höstas var vi på besök på Bäckaskogs slott. Och när vi gick runt inne i slottssalarna så hittade Emma ett litet fönster där man kunde kika ut över slotts trädgården. Papperna kommer från October Afternoons serie Report Card: Som dekorationer har jag använt mig av Spets, lövranka, små söta turkosa fjärilar som ni hittar här och papperblommor med tyll i som jag gjort en bukett utav.

Här ser ni en närbild av min lilla bukett.
Det var allt från mig idag!
Kramar till er alla från Christel


2 kommentarer:

Karin sa...

tack för din gulliga kommentar hos mig :) Jag som älskar vintage, tycker att denna är layout är så vacker! Såg att Scrapgalens bloggcandy hade vinstdragningen på min födelsedag! Måste prova lyckan, vilken fin present det vore! :) Ha en bra dag!

CillaT sa...

Underbar! Älskar hur du fått till vintagekänsla med de lite "strikta" papperna=)

Kramis