14 februari 2010

Countryscraps CC

I torsdags började Countyscrap med sin CC = CyberCrop. För er som inte vet vad CC är så kan jag berätta att det är en tävling som körs via nätet. Du blir medlem i ett tävlningsforum och får x antal utmaningar att göra. Du bestämmer själv hur många och vilka du vill deltaga i. Sedan gör du utmaningarna, tar foto på ditt bidrag och laddar upp i de olika tävlingstrådarna. Jättekul! Och du träffar många nya scrapkompisar! Det tjoas och ges beröm hela tiden! Man blir så peppad!
Här är mitt bidrag till en Vintage utmaning: Och såklart har jag använt mig av papper från Graphic 45 = min nya kärlek!
Klockan har jag klippt ut från ett G 45 papper och lagt en kant av 3D lack runt kanterna sedan har jag satt fast en liten kedja.
Nästa utmaning som jag gjorde var att altra någonting till Alla Hjärtans Dag. Jag altrade en chokladask:Sista utmaningen som jag hann med var ytterligare en altered utmaning:

Här har jag altrat en ckokladask till. Och JA, jag har använt Graphic 45 papper till denna ask oxå!

Jag tackar Countryscrap för en jätterolig CC med många roliga utmaningar! Där var 12 st att välja mellan men jag hann bara med 3... (fast jag har ju gjort liiite annat än att scrappa under helgen oxå!!!)

Kram från Christel

5 kommentarer:

Willea sa...

WOW!!! Helt otroligt vackra alster!

LillBlomman sa...

Otroligt vackert alltihopa men layouten är såååååå Christel och DET gillar jag! Kramar!

Karin sa...

Jättevacker LO, vad finurligt med kedjan och att du lackade kanterna. Måste ta mig en närmare titt på Graphic 45, det verkar vara jättefina papper. Ha en trevlig kväll!

Essmo sa...

Såå himla fina alster! Jag ääälskar dom allihopa! =) Tur för oss andra som är med å tävlar att du inte hann mer ;P *fniss*
kram kram!

Essmo sa...

Såå himla fina alster! Jag ääälskar dom allihopa! =) Tur för oss andra som är med å tävlar att du inte hann mer ;P *fniss*
kram kram!