21 februari 2010

KAOS Award

Hejsan!
För ett tag sen fick jag en KAOS Award av min underbara DT kollega Lillblomman! Vad glad jag blev! Inuti awarden stod det så här:
" Du skapar otroligt vackra och välarbetade alster, det är en fröjd att få se det du har skapat!"
Vad det värmer i hjärtat och få en sån här utmärkelse och extra roligt när den kommer på posten och man får se awarden irl och även att den kommer att få stanna i mina ägor!
Nu är det min tur att lämna KAOS awarden vidare till 3 duktiga scrappare som inspirerar mig! Så länge tackar jag Lillblomman för detta fina KAOS kort:

KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:
Titel: KAOS – Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje
Skaparens eget namn
Storlek: 10×15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.
Kram från Christel

0 kommentarer: