4 juni 2010

October Afternoon

Oj,oj,oj vad det var länge sedan jag uppdaterade här inne!!! Jag har haft fullt upp med trädgårdsarbete så scrappingen har legat nere. Här kommer iallafall 1 layout och 2 st kort som jag gjort med Dt material från Scrapgalen.
Scrapgalen tar alltid hem October Afternoons pappersserier och med tiden har jag lärt mig ÄLSKA dessa underbara papper. Hur kunde jag INTE tycka om dem i början????
Här är en layout som jag gjort på min mamma. Mamma sydde alltid sina kläder som ung och även mina när jag var liten. Fotona på henne är tagna hos fotograf och här har hon en alldeles nysydd klänning på sig. Mönsterpappret har jag fäst fast med nålar (precis som man brukar göra när man ritar av mönstret på tyget):
För att förstärka hela sy känslan i layouten har jag använt mig av en massa gamla sysaker.
Ett av mammas gamla måttband fick vara med som dekoration!
Av lite spillbitar från papper ur Thrift Shops kollektionen har jag gjort 2 enkla kort:
Det var allt från mig!!!
Ut och njut av det fina sommarvädret!
Det ska jag iallafall göra!!!
Kram från Christel

4 kommentarer:

Wenche sa...

Åhhh for en nytelse!!! Så vakkert, Christel. Alle tre er bare så nydelige. LO'en var jo så perfekt gjennomført med klippe-mønsterark, sømoppskrift, målebånd, knapper og glidelås!!! Nå ga du meg en perfekt ide til min svigermors 70 års jubileum og som er en racer på symaskin.
Kortene din var jo også så lekre. Herlige detaljer og nydelig mønsterark og farger. Flott layout på kort nr.1. Likte veldig godt den bretten med stoffet. Dette ble en laaang kommentar fra meg men dette var virkelig flott. Mange mange detaljer som kan beundres lenge.
Du er virkelig kreativ.
Tusen takk for inspirasjon!

Klemmer fra Wenche :0)

LillBlomman sa...

Helt underbara!!! Tycker att du lekt loss på ett väldigt inspirerande sätt! Kramar!

lk46 sa...

Åh Christel så läckert, så otroligt kreativt att använda alla sy grejerna! Du är bara bäst vännen!
Ha en underbar dag!
Kram lene

lk46 sa...

hej Christel.
Jag vill önska dig en trevlig Midsommar!
kramizar från Lene