12 augusti 2010

Ett litet kort

Hejsan!
Jag skäms nästan för att säga det men visst är det skönt nu när det blivit lite svalare ute?!
Denna sommaren har verkligen varit helt underbar och jag klagar inte - det är så här man vill att sommaren ska vara men scrappingen har kommit lite i skymundan. Jag har helt enkelt inte orkat sitta inne i värmen!
Men nu, de sista dagarna har pysslet åkt fram igen och jag är på G igen!
Känns skönt! Ett litet kort har jag bla gjort med Pysselgummans underbara papper från Pion Design. Lite blommor och spets sen var kortet färdigt: Motivet har jag tryckt ut från en sida på nätet. Tycker denna älva är så söt!
Jag har färglagt med mina copics. Nu under sommaren har jag köpt på mig en hel del nya färger så nu målar jag för glatta livet!
Kommentera gärna vad ni tycker. Det är roligt att få kommentarer och man blir så peppad. Jag är så dålig på att skriva kommentarer när jag gör besök hos någon men det ska bli ändring på det! Tänkte köra med en ny grej i höst! Varje vecka ska jag göra besök hos mina följare och skriva kommentarer. Så vill ni ha besök i era bloggar av mig så lägg till er som följare av min blogg!
Kram på er! Jag hoppas att vi ses!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Såg på svenskscrapbooking att du sålde stämplar. Eftersom jag inte är medlem där undrar jag om jag ändå kunde få köpa nr. 14 och nr. 23.

MVH: Christina

Christel sa...

Menar du Hängelstämpeln och Sarah Kay? De finns kvar men skynda dig att mejla mig på christel.jonsson@skola.bromolla.se

Sofi sa...

Du gjorde inte som jag under den varmare delen av sommaren då? Scrappade sent in på kvällarna och tog sovmornar?

Kram Sofi

Malin sa...

Jättefin älva:) Vet du om copics funkar som promaker? Tycker att du gör superfina kort, ska försöka att komma igång igen med kort och scrap, nu har det mest varit virkat för min del. Ha det bra! Malin