1 januari 2010

Vart har Christel tagit vägen???

Hej Svejs och God Fortsättning på det nya året!

Några undrar vart jag tagit vägen! Det är fortfarande brist på dator här hemma! Vi har fått prioritera lite nu under juletid med alla utgifter man har... Pengar har man ju inte i överflöd... tyvärr!
Vår dator pajade för ett tag sen (ganska längesen...) och vi har försökt hitta bästa, billigaste alternativ till att laga den på. (Har iofs en datorfreak till bror men han bara jobbar och reser så han har inte haft mäjlighet till att hjälpa oss.) Nu idag har vi en kille här som hjälper oss att fixa till den så HOPPAS;HOPPAS att det kommer till att funka. Annars blir det väl till att köpa en ny för nu orkar jag inte längre sitta och knappa på min lilla minilaptop längre...
Vad man är handikappad utan sin dator. Alla foton som ska redigeras och inlägg som ska göras. Som DT har man ju vissa åtaganden och dem har jag försökt att genomföra och lägga in i bloggar genom att låna andras datorer och redigeringsprogram... men det är tidskrävande att lära sig att jobba i andras program.
Men NU hoppas jag på att den tiden är förbi och då har jag många alster att visa upp! Tyvärr har jag slarvat med att fota allt jag gjort men lite nytt ska det väl bli här i bloggen framöver. Så håll tummar och tår för att vår kompis lyckas fixa datorn idag!

Kramar från Christel

2 kommentarer:

Wildärtan sa...

Var just inne på Reprints blogg och luskade - otroligt snygg muffin du gjort!
Kram,
Em/Wildärtan

lk46 sa...

Vill önska dig en God fortsättning på det nya året min vän!
Kram lene