10 januari 2010

2 st dopkort

Hejsan!
Fick beställning på 2 st dopkort till en liten gosse! Det var så kul att göra dem. Nu för tiden verkar det som om det är "ute" med dop. Det är namnkalas som gäller. Men här fick jag användning för min "på dopdagen" stämpel iallafall: Den lilla dikten har jag skrivit ut på datan och stansat ut med en spellbinderdies. Tyckte det bröt av bra med lite solgula blommor mot det blå.
På insidan står namn och datum. Kort nr 2 fick gå i bruna och blåa nyanser. Här har jag använt den lilla Magnoliapojk bebisen som är så söt.
På insidan har jag skrivit ut: "Gud som Haver barnen kär" på en tag.
Ha en forsatt skön och avkopplande Söndag!
Kramar från Christel

3 kommentarer:

CillaT sa...

Åh så fina! Tokgillar det övre, så himla fin färgsättning=)

Kram

lk46 sa...

helt underbara dopkort. Nr, två är min favorit, jag älskar brunt och blått uhop!
Hoppas allt är bra med dig!
Kram lene

Articsisters sa...

Tar mig en tur via ”min bloggrunda” sida. Om du tycker det är olämpligt så plocka bort min kommentar. Det är så farligt att surfa runt för jag måste titta på det du gjort sedan sist.

Helt underbart bedårande kort - färgerna. Jag gillar med råge.


Jag vill bara berätta att vi har rea på Articsisters stämplar i helgen så vi får rum med de nya som kommer in. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

Välkommen in
Lisbet
Articsisters